FTRForumia tähdittää rautainen joukko kumppaneita ammattialojen eri osa-alueilta. Tutustu mukana oleviin yrityksiin jo ennakkoon ja tule tapahtumaan tapaamaan.


KUMPPANIESITTELYT

KULTAKUMPPANIT

 

BeckhofF Automation Oy

Beckhoff toimittaa avoimia automaatiojärjestelmiä, jotka pohjautuvat PC-pohjaiseen ohjaustekniikkaan. Tuotevalikoimaan kuuluvat muun muassa kenttäväyläkomponentit, liikkeenohjaustuotteet, teollisuus-PC:t ja ohjauspaneelit sekä automaatiosovelluksien ohjelmistot. Eri ryhmien tuotteita voidaan käyttää erillisinä komponentteina, tai ne voidaan integroida täydellisiksi ohjausjärjestelmiksi. Beckhoffin tuotteita ja järjestelmäratkaisuja käytetään maailmanlaajuisesti monenlaisissa sovelluksissa nopeista työstökeskuksista aina älykkääseen rakennusautomaatioon.

Beckhoff Suomessa
Beckhoff Suomen pääkonttori on Hyvinkäällä. Haarakonttorit sijaitsevat Tampereella, Seinäjoella ja jatkossa Tallinnassa. Tällä hetkellä Viron aluetta hoidetaan Hyvinkään konttorin toimesta. Kaikissa Beckhoff Suomen konttoreissa on myynti, tekninen tuki, koulutus, tuotekehitys, sovellukset ja huolto edustettuna. Näiden lisäksi Hyvinkäällä sijaitsee Beckhoff komponenttien varasto. Beckhoff on toiminut Suomessa vuodesta 1986, ensin edustajan välityksellä ja vuodesta 2000 Beckhoff yhtiönä.

www.beckhoff.fi

 


EMPOWER OYJ

Empower on monikansallinen palveluyritys, joka auttaa pitämään yhteiskunnan pyörät pyörimässä ja parantaa asiakkaiden kilpailukykyä. Rakennamme, asennamme, huollamme ja korjaamme sähkö- ja televerkkoja, pidämme kunnossa voimalaitoksia ja tehtaita sekö toimitamme ICT-ratkaisuja.

Palvelemme asiakkaitamme Itämeren alueen maissa sekä Norjassa. Olemme lähellä asiakastamme. Meitä on yli 2000 ammattilaista. Teollisuudelle tarjottavien palvelutoimintojen tehostaminen ja kehittäminen ovat Empower-konsernin strateginen painopistealue. Haluamme toimia muutoksen mahdollistajana ja tarjoamme asiakkaillemme kilpailukykyisiä, kustannustehokkaita ja asiakkaan strategiaa tukevia ratkaisuja. Osaamiseemme kuuluvat niin prosessien digitalisointi, tuotannon tehokkus kuin käynnissä- ja kunnossapitokin.

www.empower.eu


Sulzer Pumps Finland Oy

Sulzer on maailman johtavia pumppujen, sekoittimien ja kompressoreiden valmistajia, johon Sulzer Pumps Finland Oy kuuluu. Tarjoamme edistyksellisiä ja luotettavia ratkaisuja ja huoltopalveluja hyödyntämällä prosessituntemustamme ja valitsemalla oikeat tuotteet laajasta valikoimastamme. Tuotteemme ovat kansainvälisesti tunnettuja teknisestä erinomaisuudestaan.
Kehitämme jatkuvasti osaamistamme tulevaisuutta varten. Viimeisimmän teknologian mukaiset laskentamenetelmät virtausten mallintamiseen sekä täysimittaiset laitteiden laboratoriotestaukset varmistavat energiatehokkaat tuotteet, joilla on alhaiset elinkaarikustannukset ja vähäinen ympäristövaikutus. Kertynyt kokemuksemme prosessiteollisuuden pumppaus ja sekoituskohteista antaa hyvät valmiudet tehdaskatselmuksiin ja energiaselvityksiin.

www.sulzer.com


 .

HOPEAKUMPPANIT

 

Green Energy Showroom

Green Energy Showroom (GES) on Etelä-Karjalassa yrityslähtöisesti toimiva energia- ja ympäristöalan verkosto, joka luo jäsenilleen sekä alueelle kasvua ja uusia liiketoimintamahdollisuuksia. GES-verkoston 38 jäsentä ovat alueella toimivia energia- ja ympäristöalan yrityksiä, alueen kuntia sekä tutkimus- ja koulutuslaitoksia. Verkoston koordinaattorina toimii Lappeenrannan kaupungin yritys- ja elinkeinopalveluista vastaava Wirma.

Verkoston jäsenistä GES-osastolla mukana ovat Itula Oy ja Tietokoura Oy. Itula Oy on erikoistunut energiatehokkuutta edistäviin, ympäristöystävällisiin lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmiin. Tietokoura Oy on IT-ohjelmisto- ja projektitalo, joka on erikoistunut energia-alan edistyksellisiin IT-ratkaisuihin, joiden avulla energiayhtiö palvelee omia asiakkaitaan.

www.greenenergyshowroom.fi
www.itula.fi
www.tietokoura.fi


Kunnossapitoyhdistys Promaint ry

Kunnossapitoyhdistys Promaint ry on riippumaton, voittoa tavoittelematon tuotantotehokkuuden, omaisuudenhallinnan ja kunnossapidon asiantuntijaverkosto, jonka päämäärä eli visio on:

Nostaa suomalaisen teollisuuden kilpailukyky ja yhteiskunnan rakenteiden tehokkuus maailman parhaiksi.

Promaint ry:n tehtävä on:

  • edistää alan tutkimusta ja kehitystä sekä tarjota jäsenille verkostoitumismahdollisuus alan parhaisiin osaajiin
  • toimia kanavana alan tietouteen ja osaamiseen sekä varmistaa, että jäsenillä on mahdollisuus elinikäiseen oppimiseen
  • edistää tuotantotehokkuuden, tuotanto-omaisuuden hallinnan ja kunnossapidon merkityksen ja arvostuksen tuntemusta yritysten ja yhteisöjen kilpailutekijänä
  • toimia Suomessa johtavana alan vaikuttajana sekä arvostettuna kansainvälisenä yhteistyökumppanina.

www.promaint.net


Lahti Business Region

Lahden seutu on Suomen suurimpia kasvukeskuksia. Se tarjoaa ihanteellisen sijainnin yrityksille, saavutettavuus on omaa luokkaansa: 150 kilometrin säteellä on 80 % Suomen markkinoista. Keskeinen sijainti kasvavien markkinoiden läheisyydessä tekee Lahden seudusta erittäin houkuttelevan ympäristön sekä pienille että suurille yrityksille. Lahden elinkeinorakenne on monipuolisin Suomen suurista kaupungeista.

Kiinnostuitko? Lahden Seudun Kehitys LADEC tarjoaa sijoittuville yrityksille heidän tarpeitaan vastaavat All Inclusive -sijoittumispalvelut, jossa huomioidaan kaikki olennainen toimitiloista yhteistyökumppaneiden ja työntekijöiden kartoittamiseen.

www.lahtibusinessregion.fi


Navitas YrityspalvelutNavitas Yrityspalvelut

Navitas Yrityspalvelut on Varkauden seudun vetovoimaisuutta edistävä ja elinkeinoelämän kehittämispalveluja tarjoa kolmen eri toimijan yhteenliittymä.

Toiminta käsittää yritysten perustamispalvelun, yritysten kehittämisen, laajan toimialakohtaisen kehittämistoiminnan, rahoituspalvelut ja toimitilatarpeisiin vastaamisen.

Warkaus on metsä-ja teknologiateollisuuteen nojaava teollinen seutu, joka tarjoaa myös tulevaisuudessa vahvan osaamispohjaisen, nykyaikaisen ja uudistuvan toimintaympäristön yrityksille.

Uudet teollisuusalueratkaisut tarjoavat yrityksille valmiin toimintaympäristön, kun tarvitaan suuria maa-alueita,sähköä, vettä, uusia energiaratkaisuja, hyviä datayhteyksiä ja toimivaa logistiikkaa.

www.navitas.fi


Rejlers Finland Oy

Rejlers tarjoaa lisätyn todellisuuden palveluita yhtenä ensimmäisistä insinööritoimistoista Suomessa. ICT-palveluissamme työskentelee 480 asiantuntijaa. Digitaalisten palveluidemme piirissä on yli 1 000 000 loppukäyttäjää. Rejlersillä on omat datakeskukset ja 24/7 -valvomot Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa.

Rejlers tarjoaa monipuolisia insinööripalveluja teollisuuden, energian, rakentamisen ja infran asiakaskunnille. Rejlers yhdistää ICT:n insinööriosaamiseen. Osaaminen on asiakkaiden käytössä konsulttipalveluina, palvelutuotteina ja projektiratkaisuina.

Toimimme Suomessa 18 paikkakunnalla, meitä on yli 500 henkilöä. Suomen Rejlers on osa pohjoismaista Rejlers AB -konsernia. Rejlers AB työllistää yli 2100 henkilöä. Yhtiön osake on listattu NASDAQ OMX Tukholman Pohjoismaisella listalla.

www.rejlers.fi


Telatek Service OY

40 vuotta uutta ajattelua

Vaativat paikan päällä tapahtuvat On-Site -koneistukset ja erilaiset termiset pinnoitukset tuntuivat aikanaan tieteiskuvitelmalta, mutta ovat nyt vakiintunutta arkipäivää. Ennakkoluuloton uuden etsiminen antoi meille etumatkan ja joukon patenttejakin, mutta kilpailussa ei voi jäädä lepäämään laakereillaan. Siksi ennakkoluuloton, mutta vastuullinen kokeilu yhdistettynä asiakkaan liiketoiminnan ymmärtämiseen on edelleen Telatek Servicen toiminnan ytimessä.

Tänä päivänä Telatek Service Oy työllistää yli sata asiantuntijaa, Porvoossa, Nokialla, Raahessa ja Kittilässä. Vahva asiantuntemuksemme antaa lujan pohjan kekseliäiden menetelmien edelleen kehittämiselle – myös Suomen rajojen ulkopuolella. Visiomme onkin kasvaa kansainväliseksi teollisuuden kumppaniksi.

www.telatek.fi


VR Transpoint

VR Transpoint on logistiikan kokenut moniosaaja – raiteilla ja renkailla.
Tarjoamme rautatielogistiikan sekä kotimaan ja kansainvälisen maantielogistiikan palveluita, jotka vastaavat teollisuuden tarpeisiin – massatavaroiden kuljettaminen on arkeamme.

Me kehitämme uusia, liiketoimintaa tukevia palveluja yhdessä asiakkaidemme ja kumppaniemme kanssa. Panostamme myös digitalisaatioon mm. ratapihateknologioita ja asiakasintegraatioita kehittämällä. Kuljetusten lisäksi räätälöimme koko logistiikkaketjun lisäpalveluineen, aina tehtaalta satamaan.

Tuomme logistiikkaan tehoa ja joustavuutta yhdistämällä rautatie- ja maantiekuljetukset Rail & Road -palveluksi.

Me luomme logistiikkaa, joka tuo hyötyjä myös asiakkaamme asiakkaalle.

Olemme osa VR Groupia, sen kasvava ja kehittyvä logistiikan ammattilainen.

www.vrtranspoint.fi


 .

PRONSSIKUMPPANIT

 

Andritz Oy

ANDRITZ offers a series of IoT solutions. With control systems and simulation and advanced control tools, we help plants become operationally ready and make your plant effective and economical.

www.andritz.com


Comatec GROUP

Comatec Group on suomalainen alansa johtava teknologiateollisuutta palveleva insinööritoimisto. Osaamisemme kattaa mekaniikka-, sähkö- ja automaatiosuunnittelun sekä projekti- ja asiantuntijapalvelut.

www.comatec.fi


Endress+Hauser Oy

Endress+Hauser on edelläkävijä IIoT:ssa ja yhtä vahvasti olemme myös mukana kehittämässä standardisointia, jota tarvitaan automaattisen tiedonsiirron toteuttamiseen.

Tutustu aiheeseen uusimman Kenttäväylä-lehden artikkelissamme: http://www.kenttavayla.fi/2017/05/09/standardit-tehostavat-tiedonkulkua/

Tai mikä parhainta, tule tapaamaan meitä Lappeenrantaan niin kerromme mielellämme lisää ratkaisuistamme!

Kontaktit: Jari Rissala, p. 040 733 8408 tai jari.rissala@fi.endress.com tai Tuomo Saukkonen, p. 040 562 0379 tai tuomo.saukkonen@fi.endress.com

www.fi.endress.com


Fuusiolabs

Fuusio Labs on IoT ja Teollisen Internetin alueella toimiva startup yritys, joka kehittää helppokäyttöistä ja luotettavaa olosuhteiden seurantapalvelua kaiken kokoisiin sensoridatan keräysprojekteihin.

www.fuusiolabs.com


Itula Oy

Itula Oy on erikoistunut energiatehokkuutta edistäviin, ympäristöystävällisiin lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmiin.

www.itula.fi


Teknologiakeskus Merinova Oy

Teknologiakeskus Merinova Oy on asiantuntija sekä suurien hankekokonaisuuksien että yksittäisten yritysten projektien läpiviemisessä, joissa luodaan ja kehitetään uutta liiketoimintaa ja teknologiaa.

www.merinova.fi


Process Genius Oy

Process Genius tarjoaa skaalattavaa, virtuaalitodellisuutta hyödyntävää 3D-käyttöliittymää mahdollistamaan teollisen internetin ja digitalisaation tehokkaamman hyödyntämisen erityisesti teollisuudessa.

www.processgenius.fi/


Rebo Systems Finland

Toimitamme teollisuuden tarramerkintälaitteistot ja materiaalit sekä LEAN/5S materiaalit. Koulutamme asiakkaat käyttämään laitteistoja.

www.rebo.fi


Oy SKF Ab

SKF on maailman johtava laakerien, tiivisteiden, mekatroniikan, voitelujärjestelmien sekä kunnonvalvonta- ja käyttövarmuuspalveluiden tarjoaja.

www.skf.fi


Tietokoura Oy

Tietokoura Oy on IT-ohjelmisto- ja projektitalo, joka on erikoistunut energia-alan edistyksellisiin IT-ratkaisuihin, joiden avulla energiayhtiö palvelee omia asiakkaitaan.

www.tietokoura.com


Wimao Oy

Wimao suunnittelee ja valmistaa ekologisia biokomposiittituotteita ja -materiaaleja kierrätysraaka-aineista. Työskentelemme kiertotalouden edistämiseksi tavoitteenamme jätteetön maailma.

www.wimao.fi


Mediakumppanit

 

EnergiaUutisetEnertecEurometalliPromaint-lehtiProMetalli Metsälehti

 

HALUATKO YRITYKSESI MUKAAN KUMPPANIESITTELYYN? LÄHDE KUMPPANIKSI!

Lähde kumppaniksi – vielä ehtii. Ota yhteyttä »

FTRForum on ainutlaatuinen paikka tuoda esille yrityksesi asiantuntijuus. Katso lisätietoja »