Verkostoidu FTRForumissa Brellan avulla

FTRForumissa on mahdollisuus tavoittaa tärkeimmät kontaktit. Nyt kohtaamiset on tehty helpommaksi verkostoitumistyökalu Brellan avulla. Sen avulla kävijät voivat suunnitella omat tapaamisensa etukäteen ja etsiä henkilöitä, joiden tapaamisesta heille olisi hyötyä.

Kirjaudu Brellaan tee itsesi näkyväksi.
Sovi tapaaminen tapaa tärkeimmät toimijat henkilökohtaisesti.

Brella-tapaamiset järjestetään molempina päivinä tapahtuma-alueella klo 10–15. Tee itsesi näkyväksi ja kirjaudu Brellaan!

.

Kirjaudu Brellaan


SOVI TAPAAMISIA TAPAHTUMAAN

  • Kerro mitä etsit ja tarjoat
  • Löydä sinulle parhaat tapaamiset
  • Tapaa kasvotusten Brella-alueella

.

 .
.

ALOITTAMINEN ON HELPPOA

Brellan aloittaminen on helppoa – etenkin jos sinulla on jo LinkedIn profiili. Muussa tapauksessa luot itsellesi profiilin Brellaan.
 .
Sisäänkirjautumisen jälkeen vain kerrot, mitä tarjoat ja mitä mahdollisesti olet etsimässä.
 .
Jos tarjoat esim. palveluja liiketoiminan kehittämiseen, Brella yksinkertaisesti verkostoi sinut henkilöiden kanssa, jotka etsivät liiketoiminnan kehittämiseen liittyviä palveluja.

TAPAAMISTEN VARAAMINEN

Kun olet löytänyt oikeat kontaktit, voit lähettää tapaamispyynnön. Valitse kalenterista sopiva aika ja kun tapaaminen on hyväksytty, ohjelma automaattisesti valitsee pöydän sitä varten varatulta Brellan tapaamisalueelta. Sitten vain menet varaamaasi aikaan, oikeaan pöytään ja tapaat kontaktisi.

 

KENELLE BRELLA ON TARKOITETTU?

Kaikki FTRForum -tapahtumaan osallistujat voivat ilmaiseksi kirjautua Brellaan.

Jos Brellaan kirjautumisessa on ongelmia, ota yhteyttä markkinointitiimiin: eevariikka.ruopas@expomark.fi, p. 0400-545 645.

.

Kirjaudu Brellaan