BLOGIT

Vesa Ilmarinen:
On meidän vuoromme tehdä digitalisaation historiaa

12.05.2017Vesa Ilmarinen

Murros on ottanut muotonsa monessa vaiheessa. Tällaisen murroksen keskellä olemme mekin. On meidän vuoromme tehdä historiaa.

Lue blogi >>

 

Jyrki Ovaska:
Metsäteollisuus kohtaa tulevaisuuden innovaatioiden, kehittämisen ja digitalisaation avulla

02.05.2017Jyrki Ovaska

Innovaatiot, uudet asiakkaita yhä paremmin palvelevat tuotteet ja yhä tehokkaampi toiminta edellyttävät vahvaa tutkimus- ja kehittämistoimintaa. Taustalle tarvitaan paras mahdollinen tieto, osaaminen ja teknologia.

Lue blogi >>

 

Pekka Salmi:
Veden ja energian riittävyys ovat ihmiskunnan suuria kysymyksiä

29.3.2017

Mikäli haluamme pysyä tavoitteessamme pysäyttää ilmaston lämpeneminen kahteen Celsius-asteeseen, on arvioitu, että vuoteen 2030 mennessä tulee investoida 35 triljoonaa US dollaria puhtaan energian tuotantomuotoihin ja energiatehokkuuden parantamiseen. Tämä tarkoittaa 1 100 miljardin dollarin vuosittaista investointivauhtia. Vuosina 2010–2015 investointitahti oli 300–500 miljardia dollaria. Joten kirittävää vielä on.

Lue blogi >>

 .
Olivia Price-Walker:
Megatrends: Advanced technologies will create the fourth industrial revolution

15.3.2017

Megatrends are transformative, global forces that define the future world with far reaching impact on business, societies, economies, cultures and personal lives to 2025 and beyond. The implications of these megatrends are high impact – they have the power to change a large city and they have the power to affect the life of a single individual.

Lue blogi >>

 

Timo Kärri:
Teollinen internet hypetyksestä laajasti yritysten käyttöön

17.2.2017

Teollinen internet ja Big data ovat muotisanoja. Ne ovat nyt hype-käyrän huipun tuntumassa. Seuraavassa vaiheessa ne tuodaan laajasti palvelemaan yrityksiä ja teollisuutta. Tämä on suuri työn tekemisen paikka. Työ on aloitettava nyt, jos se ei ole vielä käynnissä.

Lue blogi >>