Messukeskus, Helsinki 10.-12.10.2017

MITÄ UUDET TEKNOLOGIAT MAHDOLLISTAVAT KUNNOSSAPIDOSSA?

AUTOMAATIO | ELKOM | HYDRAULIIKKA & PNEUMATIIKKA | MECATEC | LEVYTYÖ | LOGYiSCM | ROBOSTEAM | KUNNOSSAPITO 

Kunnossapito rekisteröidy

10.–12.10.2017 Messukeskus Helsinki

Teollisuuden kunnossapidon päätapahtuma Kunnossapito-messut järjestetään 10.-12.10.2017 Helsingin Messukeskuksessa Teknologia17 -suurtapahtuman yhteydessä.

Mukana laajassa teollisuus- ja teknologia-alojen ammattimessukokonaisuudessa ovat Automaatio, Hydrauliikka&Pneumatiikka, MecaTec, Elkom, Robosteam, Levytyö, LOGYiSCM sekä Kunnossapito.

Esillä suurtapahtumassa on uusimmat koneet, laitteet, tuotteet, ratkaisut ja palvelut. Paikalle kokoontuvat kaikki teollisuuden ja kunnossapidon toimijat, päättäjät, asiantuntijat, suunnittelijat sekä tuotannon ammattilaiset. Kokonaisuus on tuoteryhmiltään Messukeskuksen laajin ja samalla Pohjoismaiden suurin teollisuustapahtuma.

Messuilla nähdään!

 

Lue Kunnossapidon blogia »        Katso mukana olevat yritykset »         Info »

Tilaa uutiskirje

KUNNOSSAPITO+TEKNOLOGIA
=ENEMMÄN MAHDOLLISUUKSIA

Robotiikkaa, digitalisaatiota, big dataa, 3D-tulostusta… Teknologia on kaikkialla, teknologia on kehitystä. Teollisuuden kunnossapidossa innovatiiviset ratkaisut ja teknologian mahdollistavat työkalut auttavat jalostamaan tiedon hyödylliseksi ja tuloksekkaaksi tekemiseksi. Teollisuuden kunnossapito onkin teknologian avulla ottanut edistysaskeleita etenkin seurannassa, ennakoinnissa ja ongelmakohtiin reagoimisen nopeudessa. Se on tuonut tehokkuutta, vähentänyt huoltoseisokkeja ja parantanut kilpailukykyä. Kunnossapito on teknologiaa.Huoltomiehet

Kunnossapito-messuilla Helsingissä tapaat tärkeimmät teollisuuden ja kunnossapidon laite- ja palvelutoimittajat, laitteet ja järjestelmät. Ajankohtaisina aiheina mm. teollinen internet, 3D-tulostus, tuotannon optimointi, omaisuuden hallinta, asset management…

Kunnossapito-alueelle tulee näyttelyosastojen lisäksi mm. 3D-tulostuksen yhteisosasto sekä ohjelmalava, jotka tarjoavat kuumimmat puhujat, kovimmat tekijät ja parhaat puitteet kunnossapidon työkalujen kehittämiseen ja uusien löytämiseen.

Kunnossapitomessujen ohjelma     Tutustu Teknologia17 -tapahtumaan

KUNNOSSAPITOPALVELUIDEN MUUTOSJOHTAMINEN

Kunnossapito-messujen pääteemana vuonna 2017 on Kunnossapitopalveluiden muutosjohtaminen.

Kunnossapitomessut 2017Teollisen internetin muuttaessa muun teollisuuden muassa myös kunnossapidon toimialaa, vaaditaan kunnossapidon johtamiselta ja kehittämiseltä uusia eväitä. Kunnossapito-messut tarjoavat asiantuntijapuheenvuoroja, osaamista ja ideoita tietovallankumouksen implementointiin. Näyttelystä löytyvät alan tärkeimmät palvelu- ja laitevalmistajat. Myös Kunnossapidon työvoimatilanteeseen etsitään ratkaisuja case-esimerkkien ja toimialan faceliftin muodossa.

Ohjelma     Puhujat

Lue Kunnossapito-messujen artikkeli: ”Kunnossapidon ammattilainen on ratkaisijan roolissa” »

Tutustu myös messujen yhteydessä ke 11.10.2017 järjestettävään Kunnossapitojärjestelmäpäivään »

KOHTAA ALAN PÄÄTTÄJÄT JA ASIAKKAAT

VIELÄ VAPAITA PAIKKOJA – VARAA OMASI HETI!

Teollisuuden ja teknologian suurtapahtuma Teknologia muodostuu kahdeksasta tapahtumasta: Automaatio, Elkom, Hydrauliikka&Pneumatiikka, MecaTec, Robosteam, Levytyö, LOGYiSCM sekä Kunnossapito.

Tavoita yhdellä kertaa alan merkittävimmät tekijät ja tuo yrityksesi tuotteet ja palvelut esiin Itämeren alueen tärkeimmässä ammattitapahtumassa. Kokonaisuus on Messukeskuksen historian laajin ja samalla Pohjoismaiden suurin teollisuustapahtuma. Edellisellä kerralla Teknologia15 -tapahtumassa vieraili 14 000 messukävijää.

Kunnossapito-messut on osa laajaa kokonaisuutta, tarjoten alan asiakkaille tietoa, ideoita ja kontakteja. Kunnossapito-messuilla saat tuotteesi ja palvelusi esille oikeille ihmisille, rakennat yrityksesi tunnettuutta ja teet kauppaa.

Messumedia tarjoaa käyttöösi laadukkaan mahdollisuuden erottautua tapahtumassa, jossa kohtaat tuhansia asiakkaita aidosti ja henkilökohtaisesti. Tule mukaan ja tee vaikutus!

Avaa mediakortti

Katso lisätietoja

Varaa osasto

Toimiiko yrityksesi 3D-tulostuksen parissa?

Kunnossapitomessuilla järjestetään 3D-tulostuksen ratkaisuklinikka. Alan toimijat, voivat varata näyttelypaikan 3D-tulostuksen yhteisosastolta ratkaisuklinikalta.

Tutustu 3D-tulostuksen yhteisosastoon

Seuraa Kunnossapito-messuja                Kunnossapito Facebook           LinkedIn Kunnossapitomessut     Blogit     Tiedotteet