Messukeskus, Helsinki 10.-12.10.2017

KUNNOSSAPITO+TEKNOLOGIA
=ENEMMÄN MAHDOLLISUUKSIA

AUTOMAATIO | ELKOM | HYDRAULIIKKA & PNEUMATIIKKA | MECATEC | FINNTEC | TOOLTEC | KUNNOSSAPITO | LOGYiSCM

Messut

10.–12.10.2017 Messukeskus Helsinki

Teollisuuden kunnossapidon päätapahtuma Kunnossapito-messut järjestetään 10.-12.10.2017 Helsingin Messukeskuksessa Teknologia17 -suurtapahtuman yhteydessä.

Mukana laajassa teollisuus- ja teknologia-alojen ammattimessukokonaisuudessa ovat Automaatio, Hydrauliikka&Pneumatiikka, MecaTec, Elkom, FinnTec, ToolTec, LOGYiSCM sekä Kunnossapito.

Esillä suurtapahtumassa on uusimmat koneet, laitteet, tuotteet, ratkaisut ja palvelut. Paikalle kokoontuvat kaikki teollisuuden ja kunnossapidon toimijat, päättäjät, asiantuntijat, suunnittelijat sekä tuotannon ammattilaiset. Kokonaisuus on tuoteryhmiltään Messukeskuksen laajin ja samalla Pohjoismaiden suurin teollisuustapahtuma.

Messuilla nähdään!

Tilaa uutiskirje

MITÄ YHTEISTÄ ON TEOLLISUUDEN KUNNOSSAPIDOLLA JA TEKNOLOGIALLA?

Robotiikkaa, digitalisaatiota, big dataa, 3D-tulostusta… Teknologia on kaikkialla, teknologia on kehitystä. Teollisuuden kunnossapidossa innovatiiviset ratkaisut ja teknologian mahdollistavat työkalut auttavat jalostamaan tiedon hyödylliseksi ja tuloksekkaaksi tekemiseksi. Teollisuuden kunnossapito onkin teknologian avulla ottanut edistysaskeleita etenkin seurannassa, ennakoinnissa ja ongelmakohtiin reagoimisen nopeudessa. Se on tuonut tehokkuutta, vähentänyt huoltoseisokkeja ja parantanut kilpailukykyä. Kunnossapito on teknologiaa.

Kunnossapito-messuilla Helsingissä tapaat tärkeimmät teollisuuden ja kunnossapidon laite- ja palvelutoimittajat, laitteet ja järjestelmät. Ajankohtaisina aiheina mm. teollinen internet, 3D-tulostus, tuotannon optimointi, omaisuuden hallinta, asset management…

Kunnossapito-alueelle tulee näyttelyosastojen lisäksi mm. 3D-tulostuksen yhteisosasto sekä ohjelmalava, jotka tarjoavat kuumimmat puhujat, kovimmat tekijät ja parhaat puitteet kunnossapidon työkalujen kehittämiseen ja uusien löytämiseen.

 

 Mitä teknologia tekee sinulle?

KOHTAA ALAN PÄÄTTÄJÄT JA ASIAKKAAT

PARHAAT PAIKAT MYYNNISSÄ NYT – VARAA OMASI!

Teollisuuden ja teknologian suurtapahtuma Teknologia muodostuu kahdeksasta tapahtumasta: Automaatio, ELKOM, Hydrauliikka & Pneumatiikka, MecaTec, FinnTec, Robosteam, Kunnossapito ja LOGYiSCM.

Kokonaisuus on Messukeskuksen historian laajin ja samalla Pohjoismaiden suurin teollisuustapahtuma. Edellisellä kerralla Teknologia15 -tapahtumassa vieraili 14 000 messukävijää.

Tavoita yhdellä kertaa alan merkittävimmät tekijät, ja tuo yrityksesi tuotteet ja palvelut esiin Itämeren alueen tärkeimmässä ammattitapahtumassa.

OTA YHTEYTTÄ JA MIETITÄÄN TEILLE TEHOKKAIN OSALLISTUMISMUOTO

Katariina Lemetyinen
p. 0400-882 284
Nina Nurminen
p. 040-701 4183
Juha Nyholm
p. 050-585 4727
OTA YHEYTTÄ MYYNTIRYHMÄÄN!
Sähköpostit muotoa: etunimi.sukunimi@expomark.fi

YHTEYSTIEDOT

Ota yhteyttä - autamme mielellämme

Kunnossapito-messut
Expomark Oy

p. 010-830 0800
info@expomark.fi

Asiakaspalvelumme on avoinna arkisin klo 8-16.

YHTEYDENOTTOPYYNTÖ

Jätä yhteystietosi, niin palaamme asiaan.